A fogfehérítési módszerei

A fogfehérítési módszerei

A fogfehérítési módszerei

Mi határozza meg, hogy melyik fogfehérítési módszert alkalmazza a fogorvos?

A probléma oka és súlyossága természetesen ad egy irányvonalat a fogorvosnak, hogy melyik eljárással érdemes próbálkoznia. Emellett azonban fontos, hogy megfeleljünk a páciens igényeinek is.

Van, aki egy alkalommal szeretné, ha fehérebbé válnának a fogai. Van, aki az elért eredményt akarja kontrollálni.

Van, akinek az a fontos, hogy fájdalommentes legyen a fogfehérítés.

És van, aki a fogorvosra bízza a fogfehérítés eljárását, persze elmondva az igényeit.

Mi mindenben partnerek vagyunk!

Nálunk fájdalommentes a fogfehérítés, és elégedetten távozik tőlünk. Biztos, hogy a fogfehérítés hatására világosabbá válnak a fogai.

A fogfehérítési módszerei

Van, aki a gyors, egyszeri kezelés híve. Nekik a rendelői fogfehérítést javaslom, amivel akár háromnegyed óra alatt elérhető a ragyogó fehér fogsor.

A fogfehérítési módszerei

A rendelői eljárások között többféle módszer is van. Egyik legeredményesebb formája, hogy plazmaívlámpával (Remedent) aktiváljuk az elszíneződött fogakra helyezett fogfehérítő anyagot (Remewhite), amitől sokkal gyorsabb, hatékonyabb lesz a fehérítési folyamat, és még az ínyt sem kell védeni. Mások viszont inkább az otthoni, többszöri, hosszadalmasabb kezelés mellett döntenek, mivel ebben az esetben saját maguk határozhatják meg a fehérítés idejét.

A fogfehérítési módszerei

Figyelemmel kísérhetik a fehéredést, így kontrollálhatják fogaik végső színárnyalatát is. Az otthoni fehérítésnél általában egy sín segítségével tartja fenn a páciens a fehérítőanyagot a fogain. Egy forradalmian új eljárás, a Metatray azonban egyesíti a rendelői plazmaíves technológiának és az otthoni eljárásnak az előnyeit, mivel az ennél a módszernél alkalmazott kanálba be van építve a plazmaív rendszer.

Páciens vélemény

Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mert már régóta zavart, hogy nem szép színűek a fogaim. De, a Győrfi doktornő gyönyörű fogakat varázsolt nekem. Életem végéig hálás leszek neki! Bárcsak minden fogorvos ilyen lenne! Kocsiné Zaj Éva

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt is!
Telefonszám: 06-20/243-41-75