fogtömés altatásos fogászaton garanciával

Fájdalommentes fogfehérítés felsőfokon

Az általunk végzett fogfehérítés nem káros a fogakra!

Pácienseink véleménye fogászatunkról:

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válasszam?

Professzionális fájdalommentes fogfehérítés

Fájdalommentes fogfehérítés a fogak károsítása nélkül

A fájdalommentes fogfehérítés kezelés menete és időtartama

Miért a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt válasszam?

Azért, mert magánrendelőnkben a fogfehérítést, e téren Magyarországon a legnagyobb szaktekintély, Dr. Győrfi Adrienne végzi.

A magánrendelőnkben végzett fájdalommentes fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára hosszú távú garancia, hogy a fogorvosok által is szaktekintélyének tartott, a „Professzionális fogfehérítés” című könyv szerzője Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens végzi a fogfehérítést. A magánrendelő munkatársai a teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozásokhoz nyújtanak professzionális segítséget. Az általános fogászati gyakorlaton kívül gyermekfogászattal, kismama fogászattal és szájsebészettel is foglalkozunk.

Professzionális fájdalommentes fogfehérítés

A laikusok között elterjedt az a téves nézet, hogy a fogfehérítés káros a fogakra.”Hosszú kutató és gyakorlati munka után kijelenthetem, hogy ez nem igaz!” – Dr. Győrfi Adrienne. A fogfehérítés napjainkban hosszú távon biztonságos, gyors és mindenki számára elérhető! A fájdalommentes fogászati kezelések költségeinek kiegyenlítésére a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő a MediCredit fogorvosi hitel szolgáltatóval és számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. A fogfehérítés kellemesebbé tételére, a kezelések alatt különböző filmeket vetítünk, melyeket a páciens egy DVD szemüvegen keresztül nézhet. A páciens maga is hozhat kedvenc néznivalót.

Fájdalommentes fogfehérítés a fogak károsítása nélkül

A fogfehérítéssel kapcsolatban számos tévhit alakult ki, de a szakirodalom és a 27 éves tapasztalatunk alapján bátran kijelenthetjük, hogy a fogfehérítési eljárás a fogzománcra nem ártalmas és teljesen fájdalommentes fogászati kezelés! A fogfehérítés az egyetlen módszer, amely a fog szöveteinek eltávolítása nélkül varázsolja fehérré a fogakat! Rendelőnkben a fogfehérítést egyedülálló technológiával, a világon ”power bleaching” néven ismert, forradalmian új fogfehérítési eljárással végezzük. Ez a fájdalommentes és hosszú távon biztonságos fogfehérítési módszer ma elismerten a leghatékonyabb, és semmilyen kellemetlenséggel nem jár. Ennek köszönhetően nálunk nem fordul elő, ami más magánrendelőben gyakori jelenség, hogy a fogfehérítés közben és utána fájnak a fogak. Az általunk használt fájdalommentes fogászati kezelés az egyetlen fogfehérítési módszer Magyarországon, amely nem igényli a lágyszövetek, mint pl. az íny védelmét.

A fájdalommentes fogfehérítés kezelés menete és időtartama

Professzionális fájdalommentes fogfehérítés 1 óra alatt! A fogfehérítés során a fogak színét kémiai úton változtatjuk meg. A fogfehérítés mechanizmusa egyszerű, a fehérítő anyag a fogakban lévő pigmenteket oxidálja. A fogak polírozását követően a leszárított fogfelszínekre – az íny védelme nélkü l- a frissen összekevert fogfehérítő anyagot ecset segítségével 2 mm vastagságban felhelyezzük. Ezt követően az anyagot egy aktiváló berendezéssel 10 percen keresztül megvilágítjuk. A tíz perc leteltét jelző akusztikus jelzés után a fogakon lévő fehérítőanyagot átkeverjük, ami által az anyag oxigénhez jut, és ezért újra aktiválódik. A beállított fehérítési program során, amely hatszor 10 percet igényel, 1-1 perces megvilágítási ciklust 30-30 másodperces „pihenő” szakasz követ.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!