Pácienseink véleményei

Fogászati kezelések

Mint annyian, sokan én is rettegtem a fogászati kezelésektől, altatásos kezelésben vettem részt, amit nyugodt szívvel ajánlom mindazoknak, akik félnek a fogorvostól, kezelésektől! Több mint 300 kilométerről járok a rendelőbe, megéri!
Gubek-Zsiga Veronika

Megtaláltam a világ legjobb fogászatát. Profi csapat, nagy szaktudás, empátia a betegek iránt. Gyönyörűek lettek a fogaim, sokat fehéredtek.
Kolonics Tivadar

Fogfehérítésen voltam és nagyon meg vagyok elégedve! Hálásan köszönöm ezt a gyönyörű eredményt. Nem hittem volna, hogy ez lehetséges, sokkal fehérebbek lettek a fogaim! 1 alkalom alatt, és csak pár percnek tűnt, mert a fogfehérítés közben filmet néztem. A doktornőnek hihetetlen a szaktudása, bárcsak minden fogorvos ilyen lenne. Mindenkinek ajánlani fogom ezt a csodálatos doktornőt! Ilyen csak a mesében van!!
Komáromi Éva

Pár gondolatomat osztanám meg Önökkel a kezeléssel kapcsolatban:
– nem fájt!!
– mégis lehetséges a fogfehérítés az én fogaimon is, gyönyörűek lettek! (eddig mindig nemleges választ kaptam máshol)
– külföldről jöttünk-rugalmas időpontok, együléses kezelés
Nagyon kedves a doktornő, ellátott bennünket mindenféle fogápolási jó tanáccsal, minden kérdésünkre válaszolt
(a fárasztókra is :D ). Mi biztosan a jó hírüket visszük a nagyvilágba!
Köszönettel:
Lábas család

Sziasztok!
Ildikó vagyok. Mindig fehér fogakról álmodtam és nem gondoltam, hogy ilyen drasztikusan szép lesz az eredmény! Megérte ide eljönnöm!
Tisztelettel:
Nagy Ildikó :)

Kedves Barátom ajánlotta a doktornőt és az óta is csak köszönöm neki. Altatásban vésés után semmire sem emlékszem, fájdalom pedig egyáltalán nem volt. Nagyon, nagyon köszönöm!
Novák Ákos

Nagyon sok fogorvosnál jártam már, mindegyik csak növelte bennem a félelem érzetét odáig, hogy már sehova nem mertem menni, pedig nagyon rosszak voltak a fogaim. A doktornőtől a konzultáción kaptam egy időpontot, ami altatásra és fogvésésre szólt. Őszintén mondom semmire nem emlékszem, és nem is éreztem semmit. Nagyon köszönöm a doktornőnek és az altatóorvos doktornőnek a szakértelmét és a kedvességét. Köszönöm a segítséget!
Szalayné Kolozsvári Dorottya

Szentesről járok a doktornőhöz, most vagyok nála másodszor. Altatásban kezel, mert jó, hogy nem tudok semmiről. Ennél jobbat nem is tudok elképzelni. Beülök a székbe, és mire kinyitom a szemem, készen vagyok.
Koncz Tibor

Zalaegerszegről jöttem a doktornőhöz, altatásos kezelésre. Már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt nekem a doktornő. Mindent elmagyaráz, végre egy orvos, aki emberszámba vesz. Aludtam végig, semmire sem emlékszem. Nagyon hálás vagyok neki.
Magyar Emese

Sokan mondták, hogy gyávaság, ha altatásban csináltatom a fogaimat, de én nagyon féltem. Eljöttem ide a rendelőbe, és a doktornő megnyugtatott, hogy ha nekem altatásban jó a kezelés, akkor csináljuk úgy. Nagyon kedves volt ő is, és az altató doktornő is. Mire felébredtem, kivéste a fogaimat, semmit sem éreztem, nagyon jó volt így.
Kiss Erzsébet

Szlovákiából jöttem altatásra, gyökérkezelni kellett. Semmire sem emlékszem, nagyon gyorsan vége lett, és minden nagyon jó volt. Hálásan köszönöm!
Kocsorán Pál

Nagyon örülök, hogy “rátaláltam” a doktornőre és egy nagyon komoly szájsebészeti beavatkozás után is büszkén elmondhatom végre 40 évesen, hogy nem félek a fogorvostól, azaz a Doktornőtől. Elhoztam a gyerekeimet is, és őket is meggyőzte a doktornő közvetlensége, és szívesen jönnek még úgy is, hogy egész délutánunk utazással töltjük (170 km!).

Köszönettel és mély tisztelettel: Juhász Éva, Kónya Gergő és Cintia

Ui.: A fiam a foghúzás után megkérdezte, mikor kezdjük el!! Ezt nem is kell tovább magyaráznom.

Hosszú évek óta nem voltam fogorvosnál. Sajnos ez a fogaimon is látszik, vagyis látszott, mert a doktornő csodát tett a fogaimmal, és az ínyem is szépen gyógyul. 2010.06.09-én jöttem altatásos kezelésre. Kicsit félve, mert korábbi műtét során már altattak, és meg kell, hogy mondjam az szörnyű volt. Doktornővel megbeszéltük, hogy valami jó dologra gondoljak… A következő kép, amire emlékszem, hogy doktornő rám mosolygott, és azt mondta: kész vagyunk. Semmit nem éreztem, csak a kedvességet! Persze kicsit tartottam attól, hogy mi lesz másnap… de semmi! Még csak szabadságot sem kellett kivennem a munkahelyemen. Most épp (2010.06.28) itt ülök és várom, hogy elkezdődjön a fogkőleszedésem! Nem félek, bátran jövök a doktornőhöz! Köszönöm a segítséget és a türelmet

!
Palkó Katalin

Sok fogorvosnál jártam már, Győrfi Adrienn doktornőt sajnos csak most találtam meg. Ez az első rendelő, ahova nyugodtan érkeztem és semmi félelem nem volt bennem. Altatásban kértem a kezelést, és semmit sem éreztem, nagyon kellemes volt az egész.
Azt hiszem a doktornőt klónozni kellene! Természetesen a továbbiakban csak ide fogok járni kezelésekre!
Köszönettel
Vargáné Katalin

Csak annyit írhatok, hogy KÖSZÖNÖM! EZ MAGA A MENNYORSZÁG, IMÁDOM A DOKTORNŐT! Semmit, de tényleg semmit nem éreztem!
Pető Anita

Kedves Doktornő!
Életem meghatározó élménye volt ez a mai nap. Paráztam a fogorvostól, de ez fantasztikus volt! Semmit sem éreztem, az ébredés is nagyon szuper volt. Állati jó!
Köszönöm szépen
Czakó Gábor

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre! A régóta húzódó problémámat megoldotta, fájdalom nélkül éltem át a beavatkozásokat. Ezen kívül még a kedvessége is átsegített az izgalmakon. Ajánlom, hogy mindenki idejöjjön, minden rendben lesz!
Törökné Steiner Györgyi

Kedves Doktornő!

Szeretném megköszönni, hogy tegnap oly későn este fél 8-kor fogadott, és törődött velem, azaz a fogam helyével.
Szeretném megköszönni Évának is ( altatóorvos ), hogy oly későn is türelemmel és a szabadidejéből időt szakítva segített átvészelni a beavatkozást,
valamint nem utolsó sorban a két hölgynek (asszisztensek ) akik segítették Önöket, engem pedig mosolyukkal…

Ma reggel mosolyogva ébredtem. Este 3/4 10-kor éreztem azt, hogy nem fáj a “fogam “. Azt nem mondom, hogy most nem érzem az állcsontom, de nem kell fájdalomcsillapító, és amikor mosom a sebet fogkefével semmit se érzek. ( Sőt olyannyira vigyázok, hogy csak vizet iszok nehogy az édes lötty galibát okozzon :) )
Gondolom az állkapocs egy két napig még marad ilyen ( olyan mintha az érzéstelenítő helyeit érezném, meg még mintha zsibbadt lenne-kb az érzés ilyen) , de ez természetes.

Még egyszer nagyon köszönöm amit értem tettek!!!!!!!

Üdvözlettel:
Varga Eszter

Kedves Bátor és Bátortalan Páciensek!

Altatásban jártam a doktornőnél kezelésben.2 fogamat kellett kivésni. Nálam izgulósabb ember nincs a világon, rettegtem a véséstől, már magától a szótól is. Az altatásból felébredve mosolyogtak rám a doktornők. A boldogságtól és a megnyugvástól kicsöppentek a könnyeim. A doktornő varázslatos, most már nem félek többé idejönni. Mindenkinek ajánlani tudom, és fogom. ITT TÉNYLEG NINCS FÁJDALOM!
Köszönöm a kedvességet!
Anna (34)

Kedves Doktornő!

Köszönöm a segítséget! Három hét szenvedés és egy elrontott vésé után kerültem Önhöz. Végre jól vagyok!!
Takács Hajnalka

Kedves Betegek!

6 éves kisfiam fogát gyökérkezelte a doktornő. Zseniálisan! Szakértelemmel és hatalmas türelemmel a gyermek iránt. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül”, mosolyogva „tűrtük” a kezelést.
Köszönjük a doktor néninek, és ajánljuk kicsiknek, nagyoknak.
Jónás Krisztina

Kedves Doktornő!
Nagyon örülök, hogy Önhöz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!
Klinkó György

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől, és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.
Péter

Túlestem 2 gyökérkezelésen és 1 db gennyes fog vésésén. Tisztelettel köszönöm a doktornőnek, az altatóorvosnak és az assisztensnek. Minden cselekedetük profizmusra vall. Altattak, semmire sem emlékszem.
Mindenért újfent köszönet.
Bazsó Boldizsárné

Másodszor voltam a Doktornőnél. Ezúttal fogfehérítést és fogfelépítést csinált. Az eredmény nagyon szép lett és nagyon elégedett vagyok.
Köszönettel: Száfta Boglárka

Köszönöm Doktornő!!
Bár minden fogorvosi beavatkozástól nagyon félek, de most tényleg kellemesen csalódtam. Rendkívül profin, kedvesen bánt velem a kezelés alatt :) az eredmény pedig önmagáért beszél! Nagyon szép fehérek lettek a fogaim, mindamellett a fognyaki kopásaimra is nagyon ügyelt!! Mindig ilyet szerettem volna! Hihetetlen számomra is, de szinte élveztem a fogászati kezelést!
Köszönöm Engelhardt Kata

Nagyon sok rosszat is hallottam a fogfehérítésről, ezért nem tudtam, hogy mit csináljak. Nem tetszett a fogaim színe, nagyon zavart, hogy sötétek. De féltem a fájdalomtól és attól, hogy károsodnak a fogaim a fogfehérítéstől. Már évek óta nézem a neten a fogfehérítést, és akkor megtaláltam a doktornő oldalát. Nagyon szimpatikus volt, amit írtak róla, és amiket az emberek róla mondanak. Nagyon sok jót olvastam róla. Érdemes volt ide jönnöm, mert most jöttem ki a fogfehérítésről, és nagyon meg vagyok elégedve. Sokkal fehérebbek a fogaim a fogfehérítés után, szinte világítanak. Kár, hogy nem előbb találtam meg a doktornőt, aki nem csak profi, de nagyon kedves is. És szép! Ja és egyáltalán nem éreztem semmit a fogfehérítéskor, semmi fájdalmam nem volt. Egy videót néztem egy szemüvegen keresztül, nagyon tetszett ez is.

Hálával: Fehérvári Krisztián