Fogfehérítés fogorvosnál

Fogfehérítés fogorvosnál

Fogfehérítés fogorvosnál

Érdemes szakemberhez fordulni, ha fogfehérítést szeretnék?

Professzionális fogfehérítéshez forduljunk szakemberhez!

Érdemes szakemberhez fordulni, ha fogfehérítést szeretnék?

Fogfehérítés fogorvosnál

Egy az üzletekben kapható olcsó terméktől vagy egy fogkrémtől nem lehet csodát várni. Mindenképpen szükséges a professzionális háttér a valóban szép, fehér fogsor eléréséhez. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy a fogorvos milyen eljárással fehéríti a fogakat. Minden autónak négy kereke van, mindegyik gurul, de a színvonal, minőség tekintetében hatalmas különbségek lehetnek és vannak közöttük. Így van ez a fogfehérítésnél is.

Fogfehérítés fogorvosnál

A különböző fogászati rendelőkben a fogorvosok a fogak fehérítésére nem ugyanazt a módszert, és nem ugyanazt az anyagot használják. Ennek megfelelően az eredmény sem ugyanaz lesz.

Összehasonlítva az esztétikai fogászat különböző eljárásainak invazívitását (koronák készítése nagy mennyiségű foganyag feláldozásával jár), indikációit (elszíneződött gyökérkezelt fogak esetén héj készítését csak a fogfehérítés után javasolják), időigényét és költségeit, a páciensek számára számos esetben a fogfehérítés a legkíméletesebb, ezért a legelőnyösebb beavatkozás. Ezért lényeges, hogy a fogfehérítést minden fogorvos beilessze az általa végzett terápiás eljárások sorába. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a fogfehérítés minden esetben helyettesíti a protetikai ellátást, de sokszor annak alternatívájaként jelenik meg. A fogfehérítés sokoldalú indikációs spektrummal rendelkező, bevált terápiás lehetőség, amelynek az esztétikus fogászat teljes kínálatába bele kell tartoznia.

A fogfehérítéssel kapcsolatban számos experimentális és gyakorlati jellegű publikációt lehet olvasni. Egy 1995-ben végzett felmérés szerint több mint egy millió ember végeztetett fogfehérítést fogorvos által, és ennél jóval több volt azoknak a száma, akik a boltokban megvásárolható fogfehérítő termékeket próbálták ki (3). Azóta tíz év telt, és a fogfehérítés még népszerűbbé vált.

Fogfehérítés fogorvosnál

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben alkalmazott legkorszerűbb és legkíméletesebb eljárásnak köszönhetően, minden páciens maximálisan elégedett a fogfehérítés eredményével, és boldogan távozik a fogfehérítés után.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk a fogfehérítés specialistája fehéríti meg a fogait. Biztos, hogy elégedett lesz!
Telefonszám: 06-20/243-41-75