Fogfehérítés, ami eredményes

Fogfehérítés, ami eredményes

Fogfehérítés, ami eredményes

Önnek semmitől sem kell tartania, mert a fogászati rendelőnkben végzett fogfehérítés nem káros a fogakra, és teljesen fájdalommentes.

Mindenkinek mások az igényei és az elképzelései, más, ami kényelmesen belefér. Egyesek sárgás fogakkal is szívből tudnak mosolyogni, másoknak a hófehér is éppen hogy csak megteszi. Van akinek egy alapos fogmosás már világot rengető változást okoz, másnak csillogó porcelánok kellenek a magabiztos mosolyhoz.

Fogfehérítés, ami eredményes

Dr. Győrfi Adrienne, a fogfehérítés hazai alkalmazásának és kutatásának elismert szakértője, kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől, az ezzel kapcsolatos eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Az összes létező fogfehérítési eljárást kipróbálta és tanulmányozta, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait számos tudományos cikkben és előadásban is összefoglalta.

Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítő eljárás teljesen fájdalommentes, tartós eredményt biztosít, valamint nem károsítja a fogakat. 

A nálunk alkalmazott fogfehérítő kezelés eredménye magáért beszél! Emellett a kezelés ár-érték aránya a Fehérgyöngy Fogászati Rendelő kínálatában rendkívül kedvező!

Fogfehérítés, ami eredményes

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben  végzett professzionális fogfehérítő eljárás hatására a pácienseknek szemmel láthatóan fehérebbek lesznek a fogai. Ha a páciens a kezelés után bele néz a tükörbe, azonnal látja az eredményt.

Nálunk a fogfehéredés eredménye tartós, és szemmel látható! Emellett a rendelőnkben végzett fogfehérítő kezelés fájdalommentes! Nincs fájdalom sem a kezelés közben, sem a fogfehérítés után! Míg más fogfehérítő rendszerekkel történő fogfehérítés során előfordulhat fogérzékenység, a nálunk végzett fogfehérítéssel nem okozunk kellemetlenséget a páciensnek. Megnyerő mosoly, fehér fogakkal!

Fogfehérítés, ami eredményes

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő szeretettel várja Önt is széleskörű fogászati ellátásával. Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége. De az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges. Fogorvosunk nagy szakértelemmel, elhivatottsággal, 37 éves tapasztalattal végzi munkáját, mindenkor a páciensek egyéni igényeinek figyelembe vételével.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászatot!

Telefonszám: 06-20/243-41-75