Sikeres fogfehérítés fájdalommentesen

Sikeres fogfehérítés fájdalommentesen

Sikeres fogfehérítés fájdalommentesen

Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása kollégái körében is rendkívül elismert. Nevéhez nem csak nagyon sok elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít. Ebből a könyvből tanulnak nem csak a fogorvostan hallgatók, de a fogorvosok is.

Sikeres fogfehérítés fájdalommentesen

A Fehérgyöngyben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne személye.

Sikeres fogfehérítés fájdalommentesen

Az elszíneződött fog csúnya, bár a fogak állapota ugye nem csak hiúsági kérdés. Mégis, hiába törődünk a külső megjelenésünkkel, ha az elszíneződött fogak ápolatlanságot sugallnak, ami magabiztosságunkat is nagyban gyengíti. A fogfehérítés, mondhatni a vonzó megjelenés egyik eszköze, amit fogaink által gyakorolhatunk a környezetünkre.

Sikeres fogfehérítés fájdalommentesen

A fogfehérítés lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket.

A Fehérgyöngyben a fogfehérítést egy egyedülálló és forradalmian új technológiával, a világon „power bleaching” néven ismert eljárással végezzük. Ez egy, a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítési módszer, mely minden más, hazánkban ismert eljárással ellentétben, semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár együtt.

Az elmúlt húsz év fogfehérítéssel kapcsolatos hiedelmeivel ellentétben, szakmai szemmel nézve bátran mondhatom azt, hogy a fogfehérítés az egyetlen módszer, amellyel a fogak, a fog szöveteinek eltávolítása nélkül kaphatják vissza egészséges színüket. Mivel a Fehérgyöngy nagy hangsúlyt fektet a páciensek fogorvostól illetve a kezelésektől való félelmének elűzésére, ezért, hogy kellemesebbé tegyük az egész folyamatot, a kezelések alatt különböző filmeket vetítünk, melyeket a páciens egy DVD szemüvegen keresztül nézhet. Fehér fogak már egy óra alatt? Igen, nálunk a fogak fehérítésére már egy óra is elegendő.

Munkatársaim hozzám hasonlóan, professzionális szaktudással rendelkeznek és rendelőnkben többféle koncentrációjú, fogfehérítő anyag áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az Ön számára legoptimálisabb megoldást válasszuk!

06/20-2434175