Fogfehérítés sürgősséggel?

Fogfehérítés sürgősséggel?

Fogfehérítés sürgősséggel?

Hát ilyen, sajnos nem létezik. A fogfehérítés egy gyönyörű esztétikai kezelés. DE! Biztos, hogy járvány idején nem számít sürgősségi ellátásnak. Ha, lecseng a járvány, akkor szeretettel várjuk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben! Biztos, hogy elégedett lesz az eredménnyel, és teljesen fájdalommentes lesz a fogfehérítés! És, hosszútávú eredményre számíthat!

Fogfehérítés sürgősséggel?

Kedves Pácienseink!

A koronavírus járvány miatt, egy népegészségügyi határozat értelmében visszavonásig nem végezhető fogászati ellátás, csak akut esetben. Kérjük szíves megértésüket! Kérdésükkel továbbra is nyugodtan forduljanak hozzánk a +36 20 243 4175-ös telefonszámon.

Üdvözlettel:
Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Fogfehérítés sürgősséggel?

Mint minden vírust, a koronavírust is komolyan kell vennünk, elbagatellizálni nem szabad. Az influenzához hasonlóan a koronavírus COVID-19 is cseppfertőzéssel terjed, ami lázzal, száraz köhögéssel, légszomjjal, fáradékonysággal, izomfájdalommal jár. A tünetek az esetek nagy részében enyhék, a szokásos megfázáshoz hasonlóak, leginkább csak az esetek 20 százalékában alakulnak ki súlyos tünetek. Ekkor légzési elégtelenség, tüdőgyulladás, szervi elégtelen működés is felléphet.

A koronavírus elleni védekezés érdekében fontos, hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet legalább 60%-os alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékkal miután megérkezett. Erre a célra használja a fogászat várójában kihelyezett 90%-os alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt. A mosdókban is elhelyeztünk kézfertőtlenítőket, fontos hogy WC használat előtt és után is használja. Kerülje a szájhoz, archoz, szembe, orrba nyúlást.

Fogfehérítés sürgősséggel?

Fogfehérítés korona járványban

Minden egyes kontaktus növelheti a járvány, a vírusok terjedését. Ezért, kérjük, hogy akkor jelentkezzen a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe fogfehérítésre, ha már mindannyian biztonságban vagyunk:) Vírus mentes időszakban!

Addig is maradjanak otthon, hiszen minden egyes találkozással növelhetjük a vírus terjedését!

A járvány lecsengésekor várjuk Önt, hiszen garantálhatjuk az eredményt! Nálunk nem kell nézegetnie, hogy lát-e változást a fogfehérítés után. Hiszen, az eredmény magáért beszél! És nincs érzékenység, fájdalom sem a fogfehérítés közben, sem utána. Próbálja ki, nem fog csalódni! A világos fogak magukért beszélnek. Ápoltságot kölcsönöznek!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75