Örömteli fogfehérítés

Örömteli fogfehérítés

Örömteli fogfehérítés

Sokan félnek a fogfehérítéstől, mert másoktól rossz élményeket hallanak. Vagy saját maguk voltak fogfehérítésen, ami fájt és érzékeny volt. És, nem okozott megfelelő eredményt. DE! Ez nem a fogfehérítési kezelés hibája. Nem jó helyen jártak, nem megfelelő fogfehérítési kezelésben részesültek.

Örömteli fogfehérítés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett professzionális fogfehérítés hatására a pácienseknek szemmel láthatóan fehérebbek lesznek a fogai. Nem kell nézegetniük, hogy történt-e változás fogaiknak a színében a fogfehérítés során. Ha a páciens a fogfehérítés után bele néz a tükörbe, azonnal látja az eredményt.

Nálunk a fogfehérítés eredménye tartós, és szemmel látható! Emellett fájdalommentes!  Nincs fájdalom sem a fogfehérítés közben, sem a fogfehérítés után! Megnyerő mosoly, fehér fogakkal! Míg más fogfehérítő rendszerekkel történő fogfehérítés során előfordulhat fogérzékenység, a nálunk végzett fogfehérítéssel nem okozunk kellemetlenséget a páciensnek. 

Örömteli fogfehérítés

Fogászati rendelőnkben a fogfehérítés több féle módszerrel történhet, attól függően, hogy az adott esetben melyik fogfehérítési módszer a legoptimálisabb. A fogfehérítés módszerét a fog elszíneződése és kopása határozza meg. A Fehérgyöngy Fogászati magánrendelőben bármelyik fogfehérítési eljárás a rendelkezésére áll!

Örömteli fogfehérítés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés nem ártalmas

Sokan tartanak a fogfehérítéstől, pedig szakértő kezében a fogfehérítés csodákra képes! Fogászati rendelőnk vezetője, Dr. Győrfi Adrienne több, mint 37 éve tanítja az orvosi egyetemen a fogfehérítést a fogorvostan hallgatóknak. Emellett szakmai továbbképzéseken is tart előadásokat a fogfehérítésről, a fogfehérítés iránt érdeklődő fogorvosoknak is. A fogfehérítés hazai kutatásának elismert szakértője, kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől az ezzel kapcsolatos fogfehérítési eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés nem károsítja a fogakat, teljesen fájdalommentes és tartós eredményt biztosít. 

Emellett a fogfehérítés  ár-érték aránya a Fehérgyöngy Fogászati Rendelő kínálatában a legkedvezőbb! Nálunk nem lesznek érzékenyek a fogai a fogfehérítés közben, és utána sem!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon!

Telefonszám: 06-20/243-41-75