Fogfehérítés vélemények

Fogfehérítés vélemények

Fogfehérítés vélemények

“Fogfehérítésre jöttem. Utána olvastam a Győrfi doktornő munkásságának. Nagyon meggyőző volt. Ő írta a fogfehérítésről a könyvet. És, nem csalódtam. Nem is számítottam ilyen klassz eredményre. Felül múlta az álmaimat. Teljesen természetes, és nagyon szép világos lett a fogam. Semmi kellemetlenség nem volt sem a fogfehérítés közben, sem utána. Elrepült az idő, és nagyon lelkes voltam, amikor megláttam a tükörben a fogaimat. Profi doktornő, profi csapat. hatalmas szaktudás.” Köszönöm a doktornőnek: Káli Vivien

Fogfehérítés vélemények

A fogfehérítő eljárások iránt egyre nagyobb igény mutatkozik. Számos élelmiszer, a nikotin, a kávé, a tea, a vörösbor mint hozzájárul a fogak elszíneződéséhez. A fehér fogak manapság egyre inkább az igényességet és a jólápoltságot szimbolizálják. Talán ezzel is magyarázható a fogfehérítés népszerűsége.

Részben genetikai, részben pedig életmódbeli okai vannak a fogak elszíneződésének.

Sajnos a kor előrehaladtával a fogak színe is elváltozhat, de nagymértékben befolyásolja a fogak színét az olyan ételek és italok rendszeres fogyasztása, amiben mesterséges színezőanyag található. (Ilyen például a kávé, különböző teák, vörösbor, nikotin).

Fogfehérítés vélemények

Egy speciális ajakterpesz szájba helyezésével az ajkak kényelmesen tarthatóak a kezelés ideje alatt. Ezt követően egy ínyvédő “hab” kerül felhelyezésre, ami megvédi az ínyt és a lágyrészeket a fogfehérítő zselétől. Ezt követően a fogak külső felszínére felkerül a fogfehérítő zselé, melyet egy professzionális, fényt kibocsájtó lámpával megvilágítunk négyszer 15 percig. Ennek hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag

Fogfehérítés vélemények

A Fehérgyöngyben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít. A fogfehérítés mibenléte, lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket.