Fogfehérítés korona járványban

Fogfehérítés korona járványban

Fogfehérítés korona járványban

Nem lehetséges! Miért? Mert csak akut eseteket láthatunk el, mi fogorvosok. A fogfehérítés egy esztétikai kezelés, semmi sem indokolja, hogy járvány ideje alatt végezzük el. Ezzel a kezeléssel gyönyörű eredményeket érhetünk el, de semmi sem indokolja, hogy ne várjuk meg a járvány, a fertőzés lecsengését. Minden egyes kontaktus növelheti a járvány, a vírusok terjedését. Ezért, kérjük, hogy akkor jelentkezzen a Fehérgyöngy Fogászaton fogfehérítésre, ha már mindannyian biztonságban vagyunk:) Vírus mentes időszakban!

Addig is maradjanak otthon, hiszen minden egyes találkozással növelhetjük a vírus terjedését!

Fogfehérítés korona járványban

Kedves Pácienseink!

A koronavírus járvány miatt, egy népegészségügyi határozat értelmében visszavonásig nem végezhető fogászati ellátás, csak akut esetben. Kérjük szíves megértésüket! Kérdésükkel továbbra is nyugodtan forduljanak hozzánk a +36 20 243 4175-ös telefonszámon.

Üdvözlettel:
Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Csak sürgősségi fogászat!

A Népegészségügyi Központ 2020. március 17.-től megtiltotta a fogászatoknak a betegek ellátását. Fogászati kezelésre csak akut esetben kerülhet sor. Kérjük, hogy az Ön és a többi páciens érdekében csak akut panasz esetén forduljanak hozzánk!

Fogfehérítés korona járványban

Mint minden vírust, a koronavírust is komolyan kell vennünk, elbagatellizálni nem szabad. Az influenzához hasonlóan a koronavírus COVID-19 is cseppfertőzéssel terjed, ami lázzal, száraz köhögéssel, légszomjjal, fáradékonysággal, izomfájdalommal jár. A tünetek az esetek nagy részében enyhék, a szokásos megfázáshoz hasonlóak, leginkább csak az esetek 20 százalékában alakulnak ki súlyos tünetek. Ekkor légzési elégtelenség, tüdőgyulladás, szervi elégtelen működés is felléphet.

A koronavírus elleni védekezés érdekében fontos, hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet legalább 60%-os alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékkal miután megérkezett. Erre a célra használja a fogászat várójában kihelyezett 90%-os alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt. A mosdókban is elhelyeztünk kézfertőtlenítőket, fontos hogy WC használat előtt és után is használja. Kerülje a szájhoz, archoz, szembe, orrba nyúlást.

Fogfehérítés korona járványban

A járvány lecsengésekor várjuk Önt, hiszen garantálhatjuk az eredményt!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75