Fogfehérítés, ami eredményes!

Fogfehérítés, ami eredményes!

Fogfehérítés, ami eredményes!

Számomra a legfontosabb, hogy itt fájdalommentes minden kezelés! Az esztétika volt a legfontosabb, itt megoldották. Jó helyre kerültem, szeretek idejárni!! Fogfehérítéssel és ínyplasztikával megoldották az esztétikai problémámat. Pál Adrienn

Fogfehérítés, ami eredményes!

„Sokan azt hiszik, hogy a fogfehérítés örökre szól, pedig nem: egy-két évente meg kell ismételni.  Az eredmény mindenkinél más árnyalatú fehérség lehet, ezt tudni kell mindenkinek, mielőtt belevág.”

Több módszer is létezik: az otthoni sínes megoldás és a rendelői fogfehérítés.

„Fontos, hogy a »fogváltási színnél« nem lehet világosabb színűre fehéríteni egy fogat”. Vagyis amikor a tejfogaink után kinőnek a „rendes” fogaink, azok fehérsége lesz az alapszínünk, fehérítéskor ezt az árnyalatot nyerhetjük vissza. „Persze lehet vigyázni a színre, a legnagyobb klasszikus ellenségek a vörösbor, a dohányzás, kávézás, a teázás, a kóla és az ételszínezékek”. A fehérítés során a fog pórusaiban a hidrogén-peroxid oxidálja a szennyeződéseket, vagyis a fogban lerakódott szennyeződéseket távolítja el.

A fogfehérítés ára nagyon változó: függ az anyagok minőségétől, a módszertől, az alkalmazott készüléktől. Már 20 ezer forintért is kínálnak fehérítést, de akár 150 ezer forintba is kerülhet a fehér mosoly. Persze nincsenek csodák! “Olcsó húsnak híg a leve”. Érdemes olyan módszert választani, ami eredményes fogfehéredést okoz.

Fogfehérítés, ami eredményes!

Nem mindenkinek lehet vakító fehérre világosítani a fogait, de azért lehet tenni a sárgulás ellen!

Önnek semmitől sem kell tartania, mert a fogászati rendelőnkben végzett fogfehérítés nem káros a fogakra, és teljesen fájdalommentes.

Tévhitek és rossz tapasztalatok miatt sokan tartanak a fogfehérítéstől, pedig szakértő kezében a fogfehérítés csodákra képes!

Érdemes a fogfehérítésről és egyéb fogászati kezeléseinkről meghallgatni pácienseink véleményét, ők elmondják Önnek, hogy miért érdemes hozzánk jönni!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne több, mint 36 éve oktatja az orvosi egyetemen a fogfehérítést a fogorvostan hallgatóknak. Emellett szakmai továbbképzéseken is tart előadásokat és gyakorlati kurzusokat a fogfehérítésről, fogorvosoknak is. 

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Várjuk!