Fehér fogak 1 óra alatt

Fehér fogak 1 óra alatt

Fehér fogak 1 óra alatt

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogfehérítést egy új fájdalommentes eljárással végezzük. Ez semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár együtt. Sem a fogfehérítés alatt, sem utána. Kb. 1 órát vesz igénybe. Ön ez alatt videót nézhet.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés nem káros.

Fehér fogak 1 óra alatt

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens, kandidátus szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen napjainkban ajánlott tankönyvnek számít. A fogfehérítés mibenléte, lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket.

Miért kell fehéríttetni a fogakat? – kérdezem eme esztétikai folyamatról Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docenst, a Fehérgyöngy vezetőjét. Az elszíneződött fog csúnya, bár a fogak állapota ugye nem csak hiúsági kérdés. Mégis, hiába törődünk a külső megjelenésünkkel, ha az elszíneződött fogak ápolatlanságot sugallnak, ami magabiztosságunkat is nagyban gyengíti. A fogfehérítés, mondhatni a vonzó megjelenés egyik eszköze.

Páciens vélemény: Sosem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörűek lesznek a fogaim a fogfehérítés után. Nagyon elégedett vagyok a fogfehérítés eredményével. Jó döntés volt, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe, dr. Győrfi Adriennehez jöttem. Tényleg csodát csinált. Nem tűnt hosszúnak a fogfehérítési folyamat, és egyáltalán nem volt kellemetlen sem a fogfehérítés közben, sem utána.

Fehér fogak 1 óra alatt

Koncepciónk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsuk. A rendelők exkluzív kiképzése a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk a hívását! Nálunk elégedett lesz a fogfehérítés eredményével.

Telefonszám: 06-20/243-41-75