A fogfehérítés eredménye 

A fogfehérítés eredménye

A fogfehérítés eredménye 

A fogfehérítés eredménye örökre szól?

A szakszerű fogfehérítés napjainkban gyors, mindenki számára elérhető és biztonságos fogászati kezelés!

A fogfehérítés eredménye 

A fogfehérítők hatása sajnos nem végleges! Ennek az oka, hogy a fogfehérítés utáni évek folyamán elfogyasztott ételek és italok, az évek során szépen lassan ismételten elszínezhetik a fogakat. Azonban 2-3 év elteltével, sokkal kisebb energia ráfordítással, és egy újabb fogfehérítéssel a hatás ismét felfrissíthető.

Valójában, fogfehérítés után a fogfelszín keményebb és simább lesz, mint az eljárás előtt, tehát mondhatjuk, hogy jobb állapotot hoz létre a kezelés, mint ami a fogfehérítés előtt volt.

A fogfehérítés eredménye 

Ez annyit tesz, hogy a fogfehérítés után a fogak tisztítása könnyebbé és alaposabbá válik. Így egészségügyi szempontból is sokkal nagyobb védelmet kap a fogazat fogfehérítés révén.

A fogfehérítés eredménye hosszú távú, ám pontos minőségi élettartamot nem lehet rá mondani, hiszen ez függ az életviteltől, az elfogyasztott ételek és italok minőségétől, színező képességétől, a dohányzástól, valamint a szájápolási szokásoktól.

A fogszín valóban öröklött tulajdonság, elsősorban attól függ, milyen vastag a fogakon a fogzománc, ezen kívül a fogak alakjától is függ, valamint a fogbél színétől. Ezeket a tulajdonságokat örököljük, ám ennek ellenére van mit tenni a világosabb fogazatért.

Ezen kívül hatással van a fogszínre a vitamin és ásványi anyag bevitel. Ezek hiánya nagyon sok szervi működésre negatív hatással van, így a fogak színén is meglátszik, ha valaki nem pótolja a számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.

Az ivóvíz minősége is befolyással bír a fogszínre, ezért a legpraktikusabb, szénsavmentes ásványvizet vagy tisztított vizet fogyasztani.

Mindebből egyértelművé válik bárki számára, hogy ugyan a fogszín örökletes, ám sok egyéb tényező van, mely befolyásolja azt, érdemes ezekre odafigyelni.

Elszíneződést okozhat, amely képes kölcsönhatásba lépni a foggal.

Fogfehérítést végző specialistánk dr. Győrfi Adrienne

Fogfehérítés felsőfokon.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt szeretettel!
Telefonszám: 06-20/243-41-75