Van szuper fogfehérítés

Van szuper fogfehérítés

Van szuper fogfehérítés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben hazai fogfehérítési specialista végzi az Ön fogfehérítését. Teljesen egyénre szabottan történik a kezelés, miközben Ön videót néz, és semmit sem érez. Illetve, jól érzi magát nálunk, jól érzi magát a kezelés közben!

Dr. Győrfi Adrienne, a fogfehérítés hazai alkalmazásának és kutatásának elismert szakértője, kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől, az ezzel kapcsolatos eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Az összes létező fogfehérítési eljárást kipróbálta és tanulmányozta, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait számos tudományos cikkben és előadásban is összefoglalta.

Van szuper fogfehérítés

Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítő eljárás teljesen fájdalommentes, tartós eredményt biztosít, valamint nem károsítja a fogakat. 

A nálunk alkalmazott fogfehérítő kezelés eredménye magáért beszél! Emellett a kezelés ár-érték aránya a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő kínálatában rendkívül kedvező!

Ön egy előzetes konzultáció során teljes körű felvilágosítást kap. Dr. Győrfi Adrienne elmondja a kezelés lényegét, a várható eredményt, és a fogászati kezelés menetét. Ön kérdéseket tehet fel, amire kielégítő válaszokat kap. Cálunk, hogy Ön minél elégedettebb legyen, és hozzánk jöjjön!

Van szuper fogfehérítés

Önnek semmitől sem kell tartania, mert a fogászati rendelőnkben végzett fogfehérítés nem káros a fogakra, és teljesen fájdalommentes.

Mindenkinek mások az igényei és az elképzelései, más, ami kényelmesen belefér. Egyesek sárgás fogakkal is szívből tudnak mosolyogni, másoknak a hófehér is éppen hogy csak megteszi. Van akinek egy alapos fogmosás már világot rengető változást okoz, másnak csillogó porcelánok kellenek a magabiztos mosolyhoz.

Van szuper fogfehérítés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő nagy szeretettel várja Önt is széleskörű fogászati ellátásával. Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége. De az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges. Fogorvosunk nagy szakértelemmel, elhivatottsággal, 38 éves tapasztalattal végzi munkáját, mindenkor a páciensek egyéni igényeinek figyelembe vételével.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászatot!

Telefonszám: 06-20/243-41-75