Van fájdalommentes fogfehérítés

Van fájdalommentes fogfehérítés

Van fájdalommentes fogfehérítés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára, tartósságára garancia a rendelőt vezető fogszakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít. A fogfehérítés mibenléte, lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket.

Van fájdalommentes fogfehérítés

Most voltam először fogfehérítésen. Nagyon örülök, hogy a Győrfi doktornőt választottam. Gyönyörűek lettek a fogaim, nagyon meg vagyok elégedve! Semmi kellemetlen nem volt sem a fogfehérítés közben, sem utána. Az eredmény, úgy látom, hogy nagyon tartós. Jó, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe jöttem, nem csalódtam.Minden ismerősöm észre vette, hogy milyen szépek a fogaim. Hálásan köszönöm. Páciens vélemény: Gajdos Laura

Van fájdalommentes fogfehérítés

Sokan félnek a fogfehérítéstől, mert már voltak fogfehérítésen, ami fájt. A fogfehérítés nálunk nem fáj, nem érzékeny, sem a fogfehérítés alatt, sem utána. Nem kell félnie! És az eredmény magáért beszél. Gyönyörű!

Nem mindegy, hogy hova, milyen fogfehérítési kezelésre megy a páciens.

Fő profilom a fogfehérítés. Sok kolléga küld hozzám beteget fogfehérítésre, hiszen az általam írt könyvből oktatják az egyetemen a fogfehérítést. Nagyon sok előadást tartok a fogorvosoknak a fogfehérítésről.

Van fájdalommentes fogfehérítés

Az elszíneződött fog csúnya, bár a fogak állapota ugye nem csak hiúsági kérdés. Mégis, hiába törődünk a külső megjelenésünkkel, ha az elszíneződött fogak ápolatlanságot sugallnak, ami magabiztosságunkat is nagyban gyengíti. A fogfehérítés, mondhatni a vonzó megjelenés egyik eszköze, amit fogaink által gyakorolhatunk a környezetünkre. És a szakszerűen kivitelezett fogfehérítés nem káros, nem károsítja a fogzománcot.

Fájdalommentes fogfehérítés!!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk elégedett lesz a fogfehérítés eredményével! Próbálja ki nálunk a fogfehérítést!

Telefonszám: 06-20/243-41-75