Tudok fájdalommentes fogfehérítést.

Tudok fájdalommentes fogfehérítést

Tudok fájdalommentes fogfehérítést

Fájdalommentes fogfehérítést találtam

Páciens vélemény: Imádtam itt lenni, mert a Győrfi doktornő nagyon figyelt rám. Gyors, és tartós eredményt ért el, és gyönyörűek lettek a fogaim. Miért nem előbb találtam őt meg? Nem hittem, hogy ilyen világosak lesznek a fogaim! Beültem, és film nézés közben pihentem. Majd vége lett, bele néztem a tükörbe, és nem hittem a szemeimnek. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire látványos eredmény lesz. Nagyon boldog és elégedett vagyok az eredménnyel. csak ide szeretnék jönni. Köszönöm a Győrfi doktornőnek a munkáját. hálás vagyok, és nagyon boldog! Kelentei Borbála

Tudok fájdalommentes fogfehérítést

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása.

Akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik. Ez a szakkönyv, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít.

Tudok fájdalommentes fogfehérítést

A fogfehérítés egy gyönyörű esztétikai fogászati beavatkozás. Nem károsítja a fogakat, nem károsítja a fogzománcot, és fantasztikus eredményt érhetünk el vele. Aki a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben kérte a fogfehérítést, mindig maximálisan elégedett volt!

Persze szakértő kézre van szükség! Mint, minden fogászati beavatkozásnál a fogorvosnak értenie kell az adott páciens optimális kezeléséhez.

A fogfehérítés mibenléte, lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket.

“Régóta kerestem fogfehérítésre lehetőséget. Sokat néztem hirdetéseket a neten, és végül a Győrfi doktornő mellett döntöttem. Nagyon jó döntés, szuper választás volt, mert gyönyörű eredménnyel zárult a fogfehérítésem. A Győrfi doktornő profi, a fogfehérítés szaktekintélye, így igaz. Jó, hogy hozzá mentem, minden nagyon jó volt nála.” Kelemen Gábor véleménye

Tudok fájdalommentes fogfehérítést

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon minket! Várjuk hívását!

Telefonszám: 06-20/243-41-75