Akciók Fogfehérítésre

Páciensbarát fogfehérítés

Páciensbarát fogfehérítés

Páciens vélemény: “Én már voltam a Győrfi doktornőnél fogfehérítésen 3 évvel ezelőtt. Nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel, ezért jöttem ide vissza, ennyi idő múlva, mert sok kávét iszom, és néha vörösbort is fogyasztok. Most megint gyönyörű fehérek lettek a fogaim. Ez megéri, hogy 3 évente megfehéríti a fogaimat, mert így nagyon jól érzem magam. Imádom a doktornőt, annyira aranyos! Egy tündér! Tündér fogorvos!” Kalaposi Viktória

Páciensbarát fogfehérítés

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít. A fogfehérítés mibenléte, lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket. Miért kell fehéríttetni a fogakat? – kérdezem eme esztétikai folyamatról Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docenst, a Fehérgyöngy vezetőjét. Az elszíneződött fog csúnya, bár a fogak állapota ugye nem csak hiúsági kérdés. Mégis, hiába törődünk a külső megjelenésünkkel, ha az elszíneződött fogak ápolatlanságot sugallnak, ami magabiztosságunkat is nagyban gyengíti. A fogfehérítés, mondhatni a vonzó megjelenés egyik eszköze.

Páciensbarát fogfehérítés

A rendelőben végzett fogfehérítés 1 óra alatt gyönyörű eredményt biztosít. Fájdalommentes és tartós fogfehérítés.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a fogfehérítést egy új fájdalommentes eljárással végezzük. Ez semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár együtt.

Fognyaki érzékenység esetén mindig csak a rendelői fogfehérítés jöhet szóba. Ugyanis ilyenkor a fogorvos kikerüli az érzékeny fognyaki területeket, és csak ott alkalmazza a fogfehérítő anyagot, ahol az, nem okoz sem a fogfehérítés közben, sem utána fájdalmat, érzékenységet.

Páciensbarát fogfehérítés

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk az Ön hívását is! Gyönyörűek lesznek a fogai!
Telefonszám: 06-20/243-41-75