Fórum Fájdalommentes fogfehérítés

Fórum Fájdalommentes fogfehérítés

Fórum Fájdalommentes fogfehérítés

“Hihetetlenül szépek lettek a fogaim. Gyorsan elröpült az idő a fogfehérítés alatt, a zene hallgatás közben, és, amikor bele néztem a tükörbe, megdöbbentem. Gyönyörű színűek lettek a fogaim. A fogfehérítés alatt nem éreztem semmit, nem volt fájdalom sem közben, sem utána. Jól választottam, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe jöttem.” Páciens vélemény: Gajdaházi Laura

Fórum Fájdalommentes fogfehérítés

Fogfehérítés

A fogfehérítésről számos tévhit kering. Ezek teljesen alaptalanok. A rendelőmben végzett fogfehérítés ártalmatlan, nem károsítja a fogakat, és nem fáj, sem a fogfehérítés alatt sem utána. Gyönyörű mosolyt, önbizalmat biztosít.

A fogfehérítés hatásmechanizmusának lényege, hogy a kezelő anyag kapcsolatba lép a fogban lerakódott színező anyagokkal, amelyek ennek hatására színtelenné válnak. Létezik otthoni fogfehérítés, amely 10-14 nap alatt tesz csodát fogsorunkkal, de a rendelőben végzett fehérítés már egyetlen óra alatt képes elérni a kívánt eredményt. A művelet hatása két-három évig is eltarthat, attól függően, milyen gyakran nyúlunk a későbbiekben a fogak elszíneződését gyorsító táplálékokhoz (például kávé, tea, kóla, vörösbor) vagy cigarettához.

Fórum Fájdalommentes fogfehérítés

Dr. Győrfi Adrienne ma az orvostudományok kandidátusa, Ph.D, egyetemi docens, a fogpótlástan és konzerváló fogászat fogszakorvosa, habilitált doktor. Több, mint harminc éve tanít magyar és angol nyelven a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, és az egyetemi konzerváló fogászati tankönyv számos fejezete mellett szerzője az egyetlen magyar nyelvű, fogfehérítéssel foglalkozó szakkönyvnek, amely 2006-ban látta meg a napvilágot Professzionális fogfehérítés címmel. És a sor itt nem ér véget. A gyerekkori álom ugyanis az volt, hogy emberközpontú fogászatot hozzon létre.

A fogfehérítést elvégeztető páciensek körében egyébként gyakori a dohányzás elhagyása, de a kezelés nem csak ezért minősül terápiásnak.

Fórum Fájdalommentes fogfehérítés

Fő profilom a fogfehérítés, gyökérkezelés.

Sok kolléga küld hozzám beteget fogfehérítésre, gyökérkezelésre, altatásban végzett fogászati kezelésre. Olyan pácienseket, akiket a fogorvos kollégáim nem tudnak kezelni. Pl. hányinger, öklendezés stb

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75