Fogfehérítéses akció

Fogfehérítéses akció

Fogfehérítéses akció

A mi rendelőnkben, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a FOGFEHÉRÍTÉS, professzionális módszerekkel és anyagokkal, teljesen fájdalommentesen történik, a módszerünk nem károsítja a fogakat, és Önnek gyönyörűek lesznek a fogai a fogfehérítés után.

Fájdalommentes fogfehérítés

Dr. Győrfi Adrienne vagyok a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője és fogszakorvosa Magyarországon elsőként kezdett el foglalkozni a fogfehérítéssel. A Semmelweis Egyetemen előadásokat és továbbképzéseket tartottam a fogfehérítésről.

Nagyon sok új páciens meséli el nekem, hogy más rendelőben már volt fogfehérítésen és a fogfehérítés közben és utána is fájdalmasakká váltak a fogaik. Emiatt sokan félnek a fogfehérítéstől. Emellett az eredménnyel sem voltak elégedettek. Nem csodálom, hogy a páciensek ilyen tapasztalatok mellett nem bíznak a fogfehérítésben. DE! Ez nem a fogfehérítés hibája! Hanem a rosszul kivitelezett fogfehérítésnek köszönhető!

Fogfehérítéses akció

A fogfehérítésről 2006-ban, 14 évvel ezelőtt írtam egy szakmai tankönyvet, a fogorvosok a mai napig ebből a tankönyvből tudják megtanulni a fogfehérítés módszereit.

A rendelőnkben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára a garancia, hogy gyakorlati munkám során több száz fogfehérítést végeztem, és ezeket az eredményeket fotókkal dokumentáltam.

Fogfehérítéses akció

A rendelőnk szakembereinek a legfőbb célja, hogy nálunk minden fogászati kezelés fájdalommentes és eredménye hosszútávú legyen.

Fognyaki érzékenység esetén csak a rendelői fogfehérítés jöhet szóba. Ugyanis ilyenkor a fogorvos kikerüli az érzékeny fognyaki területeket.

Dr. Győrfi Adrienne, a fogfehérítés hazai alkalmazásának és kutatásának elismert szakértője, kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől, az ezzel kapcsolatos fogfehérítési eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Az összes létező fogfehérítési eljárást kipróbálta és tanulmányozta, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait számos tudományos cikkben és előadásban is összefoglalta.

Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés teljesen fájdalommentes, és tartós eredményt biztosít, valamint nem károsítja a fogakat. 

Fogfehérítéses akció

Szeretnénk, ha Ön mosolyogva jönne hozzánk, és, mosolyogva is, gyönyörű fehér fogakkal távozna tőlünk! Próbálja ki Ön is!

Időpont egyeztetés miatt, kérem, hogy hívja a 06202434175-ös telefonszámot!