Fogfehérítések fájdalommentesen

Fogfehérítések fájdalommentesen

Fogfehérítések fájdalommentesen

Tartós fogfehérítés a fogfehérítés hazai specialistájától! Hosszú távú eredmény! Megnyerő mosoly!

Sokan tartanak a fogfehérítéstől, pedig szakértő kezében a fogfehérítés csodákra képes! Fogászati rendelőnket, – a Fehérgyöngyöt- irányító fogorvosunk, Dr. Győrfi Adrienne 38 éve tanítja az egyetemen a fogfehérítést a fogorvostan hallgatóknak. Emellett szakmai továbbképzéseken is tart előadásokat a fogfehérítés iránt érdeklődő fogorvosoknak is. A fogfehérítés hazai kutatásának elismert szakértője, kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől az ezzel kapcsolatos fogfehérítési eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a fogfehérítés  ár-érték aránya a Fehérgyöngy Fogászati Rendelő kínálatában a legkedvezőbb.

Fogfehérítések fájdalommentesen

Fogfehérítés fájdalommentesen, azonnal látható eredménnyel, tartós fogfehérítő hatással

Önnek semmitől sem kell tartania a fogfehérítés során, mert a fogászati rendelőnkben végzett fogfehérítés nem káros a fogakra, és teljesen fájdalommentes.

Fogfehérítések fájdalommentesen

Tévhitek és rossz tapasztalatok miatt sokan tartanak a fogfehérítéstől, pedig szakértő kezében a fogfehérítés csodákra képes! (https://www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok)

Érdemes a fogfehérítésről és egyéb fogászati kezeléseinkről meghallgatni pácienseink véleményét, ők elmondják Önnek, hogy miért érdemes hozzánk jönni! (https://www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok)

Fogfehérítések fájdalommentesen

Dr. Győrfi Adrienne, a fogfehérítés hazai alkalmazásának és kutatásának elismert szakértője, (https://www.fajdalommentes-fogfeherites.hu) kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől, az ezzel kapcsolatos fogfehérítési eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Az összes létező fogfehérítési eljárást kipróbálta és tanulmányozta, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait számos tudományos cikkben és előadásban is összefoglalta.

Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés teljesen fájdalommentes, tartós eredményt biztosít, valamint nem károsítja a fogakat.

Nagyon sok fogászati rendelőben az elszíneződött fogakat a fogorvos lecsiszolja, és koronát tesz rá. A legtöbb fogorvos meg sem próbálja fogfehérítéssel helyre hozni az esztétikai problémát. Már pedig egyre több páciens nem akarja, hogy a fogait lecsiszolja a fogorvos, saját fogaikat szeretnék megtartani. Igazuk van!

Véleményünk szerint az elszíneződött fogak terápiás kezelésében a legkíméletesebb beavatkozásnak a fogfehérítés tekinthető.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Tartós, szép eredmény!

Telefonszám: 06-20/243-41-75