Fogfehérítés kíméletesen

Fogfehérítés kíméletesen

Fogfehérítés kíméletesen

Ki ne szeretne szebb fogakat? Főleg, ha nem szép színűek a fogai. A sötét fogak ápolatlanságot tükröznek, pedig erről senki sem tehet. DE! tehet arról, ha nem tesz annak érdekében, hogy világosabbak legyenek a fogai. Mert ez csak igény és pénz kérdése.

Fogfehérítés kíméletesen

Önnek semmitől sem kell tartania a fogfehérítés során, mert a fogászati rendelőnkben végzett fogfehérítés nem káros a fogakra, és teljesen fájdalommentes.

Tévhitek és rossz tapasztalatok miatt sokan tartanak a fogfehérítéstől, pedig szakértő kezében a fogfehérítés csodákra képes!

Érdemes a fogfehérítésről és egyéb fogászati kezeléseinkről meghallgatni pácienseink véleményét, ők elmondják Önnek, hogy miért érdemes hozzánk jönni!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne több, mint 37 éve oktatja az orvosi egyetemen a fogfehérítést a fogorvostan hallgatóknak. Emellett szakmai továbbképzéseken is tart előadásokat és gyakorlati kurzusokat a fogfehérítésről, fogorvosoknak is. 

Fogfehérítés kíméletesen

Dr. Győrfi Adrienne, a fogfehérítés hazai alkalmazásának és kutatásának elismert szakértője, kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől, az ezzel kapcsolatos fogfehérítési eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Az összes létező fogfehérítési eljárást kipróbálta és tanulmányozta, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait számos tudományos cikkben és előadásban is összefoglalta.

Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés teljesen fájdalommentes, tartós eredményt biztosít, valamint nem károsítja a fogakat. 

A nálunk alkalmazott fogfehérítés eredménye magáért beszél! Emellett a fogfehérítés ár-érték aránya a Fehérgyöngy Fogászati Rendelő kínálatában rendkívül kedvező!

Fogfehérítés kíméletesen

Páciens vélemény:

Soha jobb választásom nem volt, minthogy a Fehérgyöngy Fogászati Rendelőbe jöttem. Sokat kutakodtam az interneten, de rátaláltam a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőre. A Győrfi doktornő nagyon kedves, empatikus, és emellett nagyon profi fogorvos. Megfehérítette a fogaimat, és én el voltam képedve az eredménytől. Nem hittem, hogy ennyit világosodnak a fogaim. Nagyon hálás vagyok a Győrfi doktornő munkájáért. Csak ide jövök minden fogászati kezelésre! Már várom!

Keressen minket bármilyen fogászati kezeléssel kapcsolatban! Várjuk a hívását!

Telefonszám: 06-20/243-41-75