Akciónk fogfehérítésre

Akciónk fogfehérítésre

Akciónk fogfehérítésre

Önnek semmitől sem kell tartania a fogfehérítés során, mert a fogászati rendelőnkben végzett fogfehérítés nem káros a fogakra, és teljesen fájdalommentes.

Tévhitek és rossz tapasztalatok miatt sokan tartanak a fogfehérítéstől, pedig szakértő kezében a fogfehérítés csodákra képes!

Érdemes a fogfehérítésről és egyéb fogászati kezeléseinkről meghallgatni pácienseink véleményét, ők elmondják Önnek, hogy miért érdemes hozzánk jönni!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne több, mint 40 éve oktatja az orvosi egyetemen a fogfehérítést a fogorvostan hallgatóknak. Emellett szakmai továbbképzéseken is tart előadásokat és gyakorlati kurzusokat a fogfehérítésről, fogorvosoknak is. Mindenki tőle tanulja a fogfehérítést, a mai napig. Az általa írt fogászati szakkönyv egyedülálló Magyarországon!

Akciónk fogfehérítésre

Ki ne szeretné, hogy világosabbak legyenek a fogai? Sokan szenvednek attól, hogy nem szép színűek a fogaik.

Ezen lehet segíteni! Csak hozzáértő kezekre van szükség!

Fogfehérítés akció!

Páciens vélemény: Nagyon örülök, hogy a Győrfi doktornőhöz jöttem fogfehérítésre. Régóta zavartak a fogaim, az, hogy nem mertem mosolyogni. De, most már bátran mosolygok, mert gyönyörűek lettek a fogaim. Hála a doktornőnek!  Sajgó Kitti

Akciónk fogfehérítésre

Dr. Győrfi Adrienne vagyok a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője és fogszakorvosa. Magyarországon elsőként kezdtem el foglalkozni a fogfehérítéssel. A Semmelweis Egyetemen előadásokat és továbbképzéseket tartottam a fogfehérítésről.

Nagyon sok új páciens meséli el nekem, hogy más rendelőben már volt fogfehérítésen és a fogfehérítés közben és utána is fájdalmasakká váltak a fogaik. Emiatt sokan félnek a fogfehérítéstől. Emellett az eredménnyel sem voltak elégedettek. Nem csodálom, hogy a páciensek ilyen tapasztalatok mellett nem bíznak a fogfehérítésben. DE! Ez nem a fogfehérítés hibája! Hanem a rosszul kivitelezett fogfehérítésnek köszönhető!

Akciónk fogfehérítésre

A mi rendelőnkben, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben a FOGFEHÉRÍTÉS, professzionális módszerekkel és anyagokkal, teljesen fájdalommentesen történik, a módszerünk nem károsítja a fogakat.

Biztonságos fogfehérítés! Hosszútávon működik!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon minket! Várjuk Önt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75