A fogfehérítés trükkjei

A fogfehérítés trükkjei

A fogfehérítés trükkjei

Ne higgye, hogy a vásárló központokban és az interneten hirdetett fogfehérítési eljárások hasznosak, eredményesek lehetnek. Persze olcsóbb megoldást nyújtanak, (mint egy szakember által végzett professzionális fogfehérítés), de többnyire feleslegesen fizeti ki ezért a pénzét. Persze, mindenki szeretné, hogy olcsón jusson hozzá, de szinte minden esetben csalódás lesz az eredmény. Nem lesz az eredmény olyan, mint amit szeretnének, és még érzékennyé is válhatnak a fogak. Igaz mondás, olcsó húsnak, híg a leve.

Nagyon fontos, hogy milyen fogfehérítő anyagot kell használni az adott páciensnél, az adott elszíneződésnél. Ennek a megállapításához szakemberre van szükség. Egy olyan fogorvosra, aki ért a fogfehérítéshez.

A fogfehérítés trükkjei

Fognyaki érzékenység esetén csak a rendelői fogfehérítés jöhet szóba. Ugyanis ilyenkor a fogorvos kikerüli az érzékeny fognyaki területeket, és csak ott alkalmazza a fogfehérítő anyagot, ahol az, nem okoz sem a fogfehérítés közben, sem utána fájdalmat, érzékenységet.

A fogfehérítés trükkjei

Dr. Győrfi Adrienne, a fogfehérítés hazai alkalmazásának és kutatásának elismert szakértője, (www.fajdalommentes-fogfeherites.hu) kutatásai kiterjedtek a fogfehérítő anyagok tesztelésétől, az ezzel kapcsolatos fogfehérítési eljárások gyakorlati alkalmazásáig is. Az összes létező fogfehérítési eljárást kipróbálta és tanulmányozta, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait számos tudományos cikkben és előadásban is összefoglalta.

Éppen ezért biztonsággal kijelenthető, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés teljesen fájdalommentes, tartós eredményt biztosít, valamint nem károsítja a fogakat. (www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok)

A nálunk alkalmazott fogfehérítés eredménye magáért beszél! Emellett a fogfehérítés ár-érték aránya a Fehérgyöngy Fogászati Rendelő kínálatában rendkívül kedvező!

 A fogfehérítés trükkjei

A fogászati magánrendelőnkben végzett fájdalommentes fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára hosszú távú garancia, hogy a fogorvosok által is szaktekintélynek tartott Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens végzi a fogfehérítést. (www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/dr_gyorfi_adrienne)

Dr. Győrfi Adrienne, a „Professzionális fogfehérítés” című könyv szerzője (www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/professzionalis_fogfeherites_konyv). Ez a fogfehérítésről szóló könyv, a Semmelweis Egyetemen tankönyvként szerepel, nem csak a fogorvostan hallgatók, de a fogorvosok is ebből tanulnak, képezik magukat a fogfehérítéssel kapcsolatban. (www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/professzionalis_fogfeherites_konyv)

Telefonszám: 06-20/243-41-75