Rendelői fogfehérítés fájdalommentesen

Rendelői fogfehérítés fájdalommentesen

Rendelői fogfehérítés fájdalommentesen

Az elmúlt években nem csak a fogászati technológiákban, anyagokban, de a betegek elvárásában és tájékozottságában is hatalmas fejlődés tapasztalható. Utóbbiak köszönhetőek az internet adta lehetőségeknek, annak, hogy a páciensek bárminek utána tudnak nézni. A világhálón fellelhető hirdetésekből kiderül, hogy a fogakat már „fehérítő bárokban”, kozmetikai szalonokban, sőt fittness központokban is lehet fehéríteni. Ha nem csak fehéríteni, de barnítani is akarunk, akkor szoláriumos fogfehérítést is végezhetünk. Az egyik láncolat tagjai karbamid-peroxiddal végeznek fogfehérítést, miközben barnul a kedves kliens. Azzal reklámozzák magukat, hogy a szolárium fénye aktiválja a karbamid-peroxidot. Ez az ún. expressz fogfehérítés még új dolog Magyarországon, Nyugat-Európában is mostanában kezdett elterjedni. A legfontosabb szempont náluk: a figyelemfelhívó marketing, aminek segítségével bevonzható és meggyőzhető a fogyasztó, hogy az ő fogfehérítési eljárásuk a legbiztonságosabb és a leghatékonyabb. Hirdetésükben a drága orvosi kezelések, illetve a bolti termékek otthoni használata helyett kínálnak alternatívát. És akkor még nem említettem a sok reklámot, amiben csillogó-villogó fogú emberek mosolyognak vissza ránk.

Rendelői fogfehérítés fájdalommentesen

Hosszútávú, eredményes fogfehérítést csak egy fogorvos tud végezni. Az olcsóbb, de nem elég hatékony, üzletekben, neten megvásárolható fogfehérítési anyagok, eszközök, módszerek nem fogják beváltani a hozzájuk fűzött reményeket. Ezekben a vásárlók mindig csalódnak.

A fogak elszíneződése -főként a frontfogak területén- komoly esztétikai problémát jelenthet. Ennek megoldására többféle módszer áll a fogorvos rendelkezésére. Ilyen például a fogfehérítés, az elszíneződött fog kompozit anyaggal történő esztétikus takarása, héjkerámia- vagy teljes korona készítése. Összehasonlítva a különböző eljárások invazívitását, időigényét, költségeit, a páciens számára a fogfehérítés a legelőnyösebb beavatkozás. Ezért lényeges, hogy a fogfehérítést minden fogorvos felvegye az általa végzett terápiás eljárások sorába.

Rendelői fogfehérítés fájdalommentesen

Különbséget kell tennünk az élő, és az elhalt fogak fehérítése között, illetve, hogy a fogfehérítést a fogorvos a rendelőben, vagy a páciens otthon végzi.

Rendelői fogfehérítés fájdalommentesen

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk!

Telefonszám: 06-20/243-41-75