Fogfehérítésen voltam

Fogfehérítésen voltam

Fogfehérítésen voltam

Az elmúlt években nem csak a fogászati technológiákban, anyagokban, de a betegek elvárásában és tájékozottságában is hatalmas fejlődés tapasztalható. Utóbbiak köszönhetőek az internet adta lehetőségeknek, annak, hogy a páciensek bárminek utána tudnak nézni. A világhálón fellelhető hirdetésekből kiderül, hogy a fogakat már „fehérítő bárokban”, kozmetikai szalonokban, sőt fittness központokban is lehet fehéríteni.

Fogfehérítésen voltam

Ha nem csak fehéríteni, de barnítani is akarunk, akkor szoláriumos fogfehérítést is végezhetünk. Az egyik láncolat tagjai karbamid-peroxiddal végeznek fogfehérítést, miközben barnul a kedves kliens. Azzal reklámozzák magukat, hogy a szolárium fénye aktiválja a karbamid-peroxidot. Ez az ún. expressz fogfehérítés még új dolog Magyarországon, Nyugat-Európában is mostanában kezdett elterjedni. A legfontosabb szempont náluk: a figyelemfelhívó marketing, aminek segítségével bevonzható és meggyőzhető a fogyasztó, hogy az ő fogfehérítési eljárásuk a legbiztonságosabb és a leghatékonyabb. Hirdetésükben a drága orvosi kezelések, illetve a bolti termékek otthoni használata helyett kínálnak alternatívát.

Fogfehérítésen voltam

És akkor még nem említettem a sok reklámot, amiben csillogó-villogó fogú emberek mosolyognak vissza ránk. Véleményem szerint e tényezők miatt is a fogfehérítésre egyre nagyobb igény tapasztalható. A fogfehérítésnek többek között azért van létjogosultsága, mert napjainkban a modern fogászat egyik célja a minél tökéletesebb esztétika elérése. Ennek magvalósításához egyre inkább olyan kezelési koncepcióknak kell előtérbe kerülniük, amelyek minimalizálni igyekeznek a fogakat érő traumákat.

Fogfehérítésen voltam

Fő profilunk a fogfehérítés, gyökérkezelés.

Sok kolléga küld hozzám beteget fogfehérítésre, gyökérkezelésre, altatásban végzett fogászati kezelésre. Olyan pácienseket, akiket a fogorvos kollégáim nem tudnak kezelni. Pl. hányinger, öklendezés stb

Saját fognál nincs jobb! De csak egy bizonyos határig, ameddig érdemes! Utána nem szabad mindenáron ragaszkodni hozzá.

Nem számít a távolság, több száz és több ezer kilométerről is jönnek a páciensek a fogászati kezelésekre. Aki már járt nálunk még a fogkő-eltávolításra is hozzánk jön vissza, még nagy távolságok esetén is.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75