Pácienseink véleménye fogászatunkrólVéber László véleménye:

"A fogfehérítés nagyon eredményes volt, és teljesen fájdalommentes. Az eredménnyel abszolút elégedett vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni! A fogfehérítés alatt DVD filmet néztem."

fájdalommentes fogfehérítés

 

Baltai Gábor véleménye:

"Az eredmény magáért beszél. Teljesen fájdalommentes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

fájdalommentes fogfehérítés

Biszku Zsolt véleménye:

"A tapasztalatom kiváló a doktornővel kapcsolatosan! Került a számba fogpótlás, inlay, onlay, fogfelépítés. Nyolc éve járunk a Fehérgyöngy Magánrendelőbe. Rendben vannak a fogaim, fogkő leszedésre járok. Évente egy fogfehérítést kérek. Mindig lehetett számítani a doktornő segítségére."


fájdalommentes fogfehérítés

 

Baranyi Lucia véleménye:

"Számomra nagyon sokat jelent a megjelenésem, ezért eljöttem fogfehérítésre. Gyönyörű lett. Nagyon gyorsan eltelt a fogfehérítés közben az idő, mert videót néztem a fogfehérítés alatt egy videószemüvegen. Négy éves korom óta járok a doktornőhöz, most 21 éves vagyok, gyönyörűek a fogaim."


fájdalommentes fogfehérítés


Vadász Krisztina véleménye:

"Kismamáknál is lehet egy fajta fogfehérítést végezni, ez a fogfehérítés a magzatra sem káros. Az injekció beadás egyáltalán nem fájt! Van fájdalommentes fogászati kezelés!! Minden nagyon szuper volt!"


fájdalommentes fogfehérítés

 

Engelhardt Katalin véleménye:

"Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, mert nagyon sokat fehéredett a fogam. Nem is mertem erre gondolni, hogy ennyit fehéredik a fogam. Nagyon féltem a fogfehérítéstől, mert fogérzékenységem van, féltem, hogy fájni fog. Semmilyen fájdalmat nem éreztem. A fogérzékenységemre is nagyon vigyázott."

fájdalommentes fogfehérítés

Zsófia véleménye:

"Egyszerűen fantasztikus az eredmény! Mindenkinek csak ajánlani tudom a doktornőt. Vissza sem kell jönni a gyökérkezelt fogam fehérítésére, az is ugyanolyan fehér lett, mint a többi fogam.Nagyon féltem,mert más fogorvos nem vállalta."

fájdalommentes fogfehérítés

 


Sásdi Ágnes véleménye:

"Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! A fogfehérítés alatt nem unatkoztam, mert videószemüvegen keresztül filmet néztem. Mindenkinek ajánlom ezt az eljárást, teljesen fájdalommentes, és nagyon szép fehérek lettek a fogaim!"

fájdalommentes fogfehérítés

Kiss Enikő véleménye:

"Sok rémtörténetet hallottam a fogfehérítésről, a fogfehérítés közbeni, utáni fájdalomról, ezért több, mint egy éve gondolkoztam a fogfehérítésen, a doktornőt a neten találtam meg. A Győrfi doktornő szakmai felkészültsége, odafigyelése, kedvessége teljes mértékben megnyugtató. Itt a fogfehérítés teljes mértékben fájdalommentesen történt. Ez úton is köszönöm neki."

fájdalommentes fogfehérítés

 


Oláh Andrea véleménye:

"Még gyerekkoromban érte baleset a fogamat. Gyökérkezelte a fogamat Adrienne doktornő, majd belső fogfehérítést csinált, és felépítette a megfehérített fogat. Egyáltalán nem látszik, hogy régen sérülés történt a fogammal. Most már bátran fogok mosolyogni."


fájdalommentes fogfehérítés


Lantos Krisztina véleménye:

"Fogfehérítésre jöttem,kimondottan kismamáknak alkalmazott fogfehérítésre, gyönyörűek lettek a fogaim, és egyáltalán nem fájt. Közben a kedves doktornő megtanított a szájápolásra is. Kimondottan kismama fogászatot kerestem, jó, hogy ezt megtaláltam."

fájdalommentes fogfehérítés

 

Gábor Gabriella véleménye:

"A gyökérkezelt fogam csúnyán elszürkült már 10 éve. Ez nagyon zavart engem. A Győrfi doktornő 1 alkalommal fehérítette ki a fogam. Csodálatos lett, szebb, mint új korában, jó élmény volt!"


fájdalommentes fogfehérítés

Tokaji Melinda véleménye:

"Más fogorvosnál fájt a fogfehérítés, de itt semmi fájdalmam nem volt. Bátran ajánlom mindenkinek,tényleg itt a helye mindenkinek a Győrfi doktornőnél. Professzionális fogfehérítésen voltam,előtte nagyon izgultam, hogy fájni fog. A Győrfi doktornő nagyon empatikus volt. Nagyon meg vagyok elégedve, nagyon tetszik, amit láttam, nagyon pozitív tapasztalataim vannak!!"fájdalommentes fogfehérítés

 

Metzker Viktória véleménye:

"Nagyon pozitív élmény volt Győrfi Adrienne doktornőnél járni. Rólam tudni kell, hogy idáig kényszeresen féltem a fogorvosoktól, évekig nem is mentem el fogászatra. Altatásban történt az összes fogászati kezelés, két óra alatt minden fogam rendbe lett rakva. A fogfehérítés nagyon, nagyon szuper és kellemes élmény volt. A fogaim gyönyörűek lettek, és a fogfehérítés teljesen fájdalommentes volt. Most már mosolyogva jövök ide, és nyugodt szívvel, mert tudom, hogy itt minden rendben lesz. Ezt szeretném megköszönni a doktornőnek, és mindenkinek nagyon ajánlom a doktornőt!"

fájdalommentes fogfehérítés

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Visszalépés a főoldalra