Fogas kérdések: Melyik altatásos módszert válasszam?

Kérdése van az altatásban végzett fogászati kezeléssel kapcsolatban? Kérdezze Dr. Győrfi Adrienne doktornőt!

Melyik altatásos módszert válasszam?  

A fogorvosi beavatkozásoknál általános érzéstelenítésre, azaz altatásra is szükség lehet. Az altatás során, akár egy alkalommal lehetőség van hosszú hónapok munkáját egyszerre, észrevétlenül elvégezni. Az altatást minden esetben altatóorvos végzi. A rendelőnkben végzett altatásos fogászati kezelést olyan altatásban végezzük, amely során az altatóorvos intravénásan adagol különböző altatószereket.

A beteg teljesen elalszik, nem érez semmit, és nem emlékszik semmire. Még arra sem emlékszik, hogy hogyan aludt el. Emiatt imádják a betegek, nagyon hálásak az altatásunkban végzett fogászati kezelések után. Ennél az altatásos módszernél, egészséges pácienseknél nincs szükség előzetes kivizsgálásra. Ez az altatásos módszer teljesen veszélytelen és szövődménymentes.

Ez a fajta altatás a legoptimálisabb a páciens szervezetének, ezért is alkalmazzuk ezt az eljárást. Nincsenek mellékhatások! Intravénás altatásunkkal 3,5 órát tudunk dolgozni a beteg szájában. Ez hosszú idő, ez alatt nagyon sok fogászati kezelést el tudunk végezni. Ennek az altatásnak nem csak a felsorolt előnyei, de az ára is nagyon vonzó!

Visszalépés a fogas kérdésekhez