Fogas kérdések:

A fogorvosoknak könnyebb dolgozniuk altatásban?

Kinek könnyíti a helyzetét az altatásos fogászati kezelés, a fogorvosnak vagy a páciensnek?

Fogorvosoknak könyebb dolgozniuk  

A válasz teljesen egyértelmű, az altatásban végzett fogászati kezelés, egy a páciensek számára csodálatos megoldás. Nem csak nem érez semmit a páciens a fogászati kezelésekből, de nem is tud semmiről, nem hall semmit és nem lát semmit. Úgy alszik el, hogy azt sem veszi észre, hogy elalszik, az altatás közben nagyon kellemesen érzi magát, és akármilyen hosszú az altatás ideje, a páciens 1-2 percnek érzi az altatásban eltöltött időtartamot.

Nekem, mint fogorvosnak az a legnagyobb előnye az altatásos fogászati kezelésnek, hogy a betegeim imádják, nagyon hálásak érte, és szeretnek hozzám járni!

Sokszor azonban nehezebb, egy olyan beteg szájában dolgozni, akinek fogászati terpesztő tartja nyitva a száját. Ennek az az oka, hogy sok páciens esetében, éber állapotban a szájnyitás nagyobb, mint a szájterpesszel kinyitott állapotban, emiatt a fogorvosnak ezeknél az altatott pácienseknél nehezebb kiviteleznie a fogászati kezeléseket.

Nem az a lényeg, hogy én, mint fogorvos jól érezzem magam, az számít, hogy a betegek imádják az altatásos fogászati kezelést, és szeressenek a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe járni!

Visszalépés a fogas kérdésekhez