Fogas kérdések: A fogfehérítést megelőző lépések

fogfehérítést megelőző lépések  

Mint minden fogászati beavatkozásnál, a fogfehérítés előtt is fontos a diagnózis felállítása, azaz az elszíneződés okának felderítése, mert csak ennek ismeretében határozhatja meg a fogorvos a megfelelő fogfehérítési módszert. Fogorvosunk megbeszéli a pácienssel a kezelési tervet, a fogfehérítés várható eredményét és annak tartósságát. Ezután, fogorvosunk felhívja a páciens figyelmét a fogfehérítés utáni teendőkre, hogy minél tovább megmaradjon a fogfehérítéssel elért fogszín. Miután számos fogfehérítő anyag és fogfehérítési módszer áll rendelkezésünkre, minden esetben az

Ön számára leghatékonyabb és legoptimálisabb fogfehérítési eljárást választjuk. A kiindulási színt fogszínkulcs segítségével határozzuk meg, és dokumentáljuk. Így a fogfehérítés elvégzése után összehasonlítható a kezdeti-, és a fogfehérítéssel elért fogszín.

A fogfehérítés megkezdése előtt Önt professzionális szájtisztításban részesítjük. Ultrahangos készülékkel eltávolítjuk a fogkövet, majd polírozópaszta és speciális polírkefe segítségével fényesre, simára polírozzuk fogainak felszíneit. Az esetek többségében már ezzel a fogászati kezeléssel is egy-két árnyalatnyit fehérednek a fogai. Ezután kerül sor a fogfehérítésre.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítésről páciens véleményeket hallhat és olvashat a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok, a www.fehergyongy.hu/videok, a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/rolunk_irtak és a www.fehergyongy.hu/rolunk_irtak oldalakon.

Visszalépés a fogas kérdésekhez