Fogas kérdések: Fogfehérítés mesterfokon!

A fogfehérítés a fogászatnak egy esztétikai vonala, egy kozmetikai jellegű szolgáltatása. Ha valaki fél a szükséges, és a manapság teljes egészében fájdalommentes fogászati kezelésektől, a fogfehérítéstől akkor sem kell tartania, mert a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben alkalmazott fogfehérítés sem a fogfehérítés közben, sem a fogfehérítés után nem okoz sem fájdalmat, sem érzékenységet. Érezze jól magát a fogfehérítés közben!

Van-e mellékhatása a fogfehérítésnek?

Vannak olyan fogászati rendelők, ahol a páciensek komoly fogérzékenységről számolnak be a fogfehérítést követő egy-két napon, bár ezek a panaszok minden esetben megszűnnek. Az általunk alkalmazott fogfehérítési módszer teljes mértékben fájdalommentes, biztonságos és teljesen bevált, kipróbált eljárás, melyet számos klinikai tanulmány igazol.

Lehetséges-e a gyökérkezelt fogak fehérítése?


lehetséges-e a gyökérkezelt fogak fehérítése   A gyökérkezelt és elszíneződött fogak fehérítésére több féle módszer is a fogorvos rendelkezésére áll. A gyökérkezelt fogakat kívülről és belülről is lehet fehéríteni.

A fogfehérítési eljárás kiválasztását az adott eset és az elszíneződés oka határozza meg. A gyökérkezelt fogak elszíneződését bizonyos bomlástermékek, és/vagy iatrogén okok idézik elő.

Melyiket válasszam az otthoni fogfehérítést vagy a fogorvos által a fogászati rendelőben végzett rendelői fogfehérítést?

Az otthoni fogfehérítés alatt azt a fogfehérítési módszert értjük, amikor a fogorvos által készített lenyomat alapján elkészített fogfehérítő sín és egy speciális, a fogorvos által átadott fogfehérítő anyag segítségével a páciens önállóan, de a fogorvos irányításával, otthon végzi a fogfehérítést. A kezelés hátránya, hogy lassú, hosszabb ideig tart.

A rendelői fogfehérítés ezzel szemben körülbelül 40-60 percet vesz igénybe. A rendelői fogfehérítés esetén az otthoni fogfehérítéshez használt fogfehérítő anyaghoz hasonló, de nagyobb koncentrációjú anyagot alkalmaz a fogorvos. A fogfehérítés hatékonyságának a fokozására a fogorvos egy a fogfehérítési folyamat aktivizálására kifejlesztett lámpát alkalmaz. Így érhet el a fogorvos biztonságos, gyors és rendkívüli eredményt.

Bővebben informálódhat a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben fogorvos által végzett professzionális fogfehérítésről a www.fehergyongy.hu/fajdalommentes_fogfeherites, www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok és a www.fehergyongy.hu/videok oldalakon.

Visszalépés a fogas kérdésekhez