Fogas kérdések:

Fogfehérítés mértékkel! A fogorvos felelőssége is a fogfehérítés mértéke

fogfehérítés mértékkel  

Természetesen, mint az élet bármely területén, a fogak fehérítése során is ismerni kell a helyes mértéket. A fogfehérítéssel nem „hófehér”, hanem világos színű, természetes megjelenésű fogsor elérése a cél. Ez a célja a fogorvosnak, és ennek kell lennie a páciens céljának is.

A természetes hatást több tényező figyelembe vételével valósíthatja meg a fogorvos. A fogorvosnak például számításba kell vennie a páciens életkorát, bőr- és hajszínét. Idős embereknél a túl „fehér” fog nem kelt természetes hatást.

Véleményem szerint a „fogfehérítés” elnevezés nem igazán helytálló, hiszen az eljárással nem minden esetben tudjuk, illetve akarjuk a fogak színét „fehérre” változtatni. Lehet, hogy szokatlan-, de mindenesetre korrektebb lenne a „fogvilágosítás” kifejezést használni. A fogfehérítéssel a fogak színét világosabbra változtatjuk.

A fogfehérítéssel kapcsolatban bővebb információt kaphat a www.fehergyongy.hu/videok#fajdalommentes_fogaszati_kezelesek, a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok, a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/rolunk_irtak és a www.fehergyongy.hu/rolunk_irtak oldalakon.

Várjuk Önt fogászati kezelésre, például fogfehérítésre a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!!

Visszalépés a fogas kérdésekhez