Fogas kérdések: Fogfehérítés, amely fájdalommentes és egyben hatékony!

Újra szép fehér, ápolt fogakat szeretne? Képzelje el, hogy milyen jó lenne, ha ismét olyan szép fehér egészséges fogai lennének, mint gyermekkorában. Az ismerősei biztosan észrevennék és megdicsérnék a gyönyörű hófehér fogait.

De mitől színeződtek el a fogai?

Mivel az italokban és az élelmiszerekben rengeteg festékanyag található, ezért idővel sajnos a fogak színe megváltozik. Kávé, tea, cigaretta, ketchup, kóla, vörösbor, üdítők mind tartalmaznak, ilyen színezőanyagokat.

fogfehérítés, amely fájdalommentes és egyben hatékony   A jó hír, hogy speciális fogászati eljárásunkkal, a professzionális fogfehérítéssel ismét visszanyerhetik fogaik fehér színét, megszépülhetnek. Fogfehérítő kezelésünkhöz az Egyesült Államokban kifejlesztett és teljesen fájdalommentes rendelői fogfehérítés választható, illetve otthon használható fogfehérítő anyagokkal is végzünk fogfehérítést. Mindig az adott páciens fogainak megfelelő fogfehérítési módszert és fogfehérítő anyagokat alkalmazzuk.

Van-e mellékhatása a fogfehérítésnek?

Vannak olyan fogászati rendelők, ahol a páciensek komoly fogérzékenységről számolnak be a fogfehérítést követő egy-két napon, bár ezek a panaszok minden esetben megszűnnek. Az általunk alkalmazott fogfehérítési módszer teljes mértékben fájdalommentes, biztonságos és teljesen bevált, kipróbált eljárás, melyet számos klinikai tanulmány igazol.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végzett fogfehérítés tartós, kíméletes, fájdalommentes és rendkívül hatékony. Nem fog csalódni!

Páciens véleményeket hallhat és olvashat a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok, a www.fehergyongy.hu/videok, a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/rolunk_irtak és a www.fehergyongy.hu/rolunk_irtak oldalakon.

Visszalépés a fogas kérdésekhez