Fogas kérdések: Az altatásos fogászati kezelés menete

Az altatásos fogászati kezelés menete a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben!

Az altatásos fogászati kezelés menete a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben  

Az altatóorvosunk feladata, hogy Ön az altatás során ne érezzen fájdalmat, ne tudjon semmit a fogászati beavatkozásokról. Az altatás nem más, mint az egész testre kiterjedő általános érzéstelenítés, melynek során Ön nincs a tudatánál.

Az altatás a fogorvosi rendelőnkben történik, Ön az altatás során mindvégig a fogászati székben fekszik.

A legelső lépés, hogy az altatóorvos felveszi az Ön általános anamnézisét, azaz kikérdezi Önt az általános egészségi állapotáról, az esetleges betegségeiről, gyógyszer szedésről. Ezt követően a fogászati altatást vénás injekcióval kezdjük. Ez a kis szúrás egyáltalán nem fájdalmas. Az injekcióval olyan készítményeket juttatunk a szervezetbe, melyek segítségével Ön fokozatosan alváshoz hasonló állapotba kerül, és ezt a helyzetet a fogászati beavatkozások befejezéséig fenntartjuk. Így semmilyen kellemetlenséget nem fog érezni, semmiről sem fog tudni.

A módszer rendkívül biztonságos. A beavatkozás alatt az altatóorvosunk folyamatos megfigyelés alatt tartja az Ön légzését, oxigénellátását, szívműködését és vérnyomását.

Az altatásban végzett fogászati beavatkozás 3,5 órán át tarthat. Amennyiben több időre lenne szükség, javasoljuk, hogy több lépésben történjen a fogászati kezelés.

Visszalépés a fogas kérdésekhez